European
EMS-Championships 2018

Har du vad som krävs för att mäta dig i EMS-2018?

Tävlingen

Laget tävlar i scenariobaserade fall under realistiska förhållande, ni kommer att ha tillgång till den utrustning och de läkemedel som normalt sett finns i ditt dagliga arbete prehospitalt.

Tävlingen består av qualifications följt av finals. Ni bedöms av en jury av domare från olika länder  med gedigen bakgrund inom EMS. 

Klicka här för mer information om tävlingen, där hittar ni också filmer från tidigare år och tävlingar. 

Tävlingen en del av EMS-2108 Copenhagen

Tävlingen är en del av EMS-2018 som är en kongress som samlar branschfolk från Europa och även övriga delar av världen. Som tävlingsdeltagare får du fullt tillträde till hela kongressen. Läs mer angående EMS-2018

Din roll som representant för Ambulansförbundet

Ambulansförbundet tillsammans med sponsorer ger dig möjligheten att visa vilka proffessionella medlemmar vi har och vi räknar därför med att du som medlem och deltagare före, under och efter kongressen är en god ambassadör för Ambulansförbundet och dess sponsorer. Du ska också vara beredd på att åt sponsorer och media ställa upp för fotografering och intervjuer. Ni ska ha möjlighet att delta under samtliga dagar. Tillsammans med representanter från förbundsstyrelsen får ni chansen att på plats representera och visa upp Sveriges enda renodlade ambulansfack.
 

Blir ditt lag antaget får ni:

  • Äran att representera Ambulansförbundet i EMS-2018 Championships.
  • Resa, boende och kongressinträde inklusive bankett.
  • Lagkläder och väska från Taiga.

Vi söker er

Vi söker ett lag bestående av en ambulanssjukvårdare, en ambulanssjuksköterska och en övrig sjuksköterska (kan vara grundutbildad eller vidarutbildad) alternativt två ambulanssjuksköterskor. För att räknas som ambulanssjuksköterska krävs det att du har vidarutbildning i ambulanssjukvård.

Ni ska ha mångårig erfarenhet från branschen och vara trygga i er yrkesroll och det är en stor fördel om ni redan är ett samansvetsat och bra team. 

Ni skall ha varit medlem i Ambulansförbundet i minst 3 månader. 


Utöver reell kompetens bör ni vara trygga och vana i följande:

  • PHTLS, AMLS, PS, PEPP
  • Agera inför publik och vara tävlingsinriktad.

Ansök nu!

Ansök nu tillsammans med dina kamrater, fyll i formuläret nedan. Bifoga foton och ett personligt brev där ni beskriver era lagmedlemmar, vem ni är, vilken bakgrund ni har och varför ni vill representera Ambulansförbundet i EMS-2018.

Vi kan komma att kontakta er under uttagningstiden.
Beroende på antalet ansökningar kommer en gallring att göras och slutligen en lottning. Sista ansökningsdatum är 15 Mars. Uttaget lag kontaktas och presenteras kort därefter. 

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 50 MB)
  • (max 50 MB)

Tävlingsdatum: 
16-18 April 2018

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
15 Mars 2018

google37d1320978786205.html